Project Description

In Privé-sauna Privé wellness heb je alle privacy en discretie die je maar wilt, want het complex ligt volkomen afgesloten. Je kunt er met maximaal vijf personen terecht, maar alleen voor een paar uur of een dagdeel, want er is geen mogelijkheid om te overnachten. Daarvoor moet je in Doetinchem zijn, waar het stikt van de hotels en B&B’s voor een bijzonder klein prijsje.

De sauna is gelegen in het souterrain van een oud herenhuis aan de rand van de stad en staat vooral in het teken van rust, door de eigenaars een “onmisbaar intermezzo” gedoopt. Behalve van wellness is het hier ook culinair genieten, want je kunt een High Tea bestellen, verschillende soorten pastaschotels en een tapas-menu. Parkeren kan privé op de lange oprit en is gratis en kinderen zijn welkom vanaf veertien jaar. Handdoeken en badjassen zijn bij de prijs inbegrepen, maar het is wel de bedoeling dat je ook inderdaad een badjas draagt en slippers moet je zelf meenemen.

Wat kan je verwachten van het complex?

De faciliteiten zijn werkelijk paradijselijk, behalve dat er geen buitenruimte is, dus deze sauna is meer iets voor de winter. Het is er dan ook behaaglijk met vloerverwarming en een grote open haard om bij weg te dromen. Verder is er een Finse sauna, een jacuzzi, een infrarood-sauna, een turks bad met scrubzout, uitgebreide doucheruimte, relaxstoelen en een flatscreen en een goede audio in de gezellige, knusse lounge, waar het haardvuur knispert.

Privé Wellness houdt ook wel van een feestje, want je kunt er arrangementen boeken voor je verjaardag, je afstuderen of je vrijgezellenfeest. In principe zijn alle boekingen bij deze privé-sauna voor maximaal vier uur, maar in het geval van een feest is dit wel bespreekbaar en natuurlijk zijn alle decoraties, hapjes en drankjes aangepast aan de gelegenheid.

prive-wellness-doetinchem-1
  • Discreet

  • Kinderen vanaf 14 jaar welkom

  • Vele arrangementen!

Boek nu
prive-wellness-doetinchem-4
prive-wellness-doetinchem-3
prive-wellness-doetinchem-2