Project Description

Prive Spa Maroah

Deze super-romantische sauna ligt in boxtel, op zo’n 12 kilometer van Den Bosch, dus met de auto ben je er in tien minuten. Dit plaatsje heeft ruim 30.000 inwoners en ligt in het dal van de rivier de dommel. Boxtel is ontstaan in de middeleeuwen en was vroeger een belangrijk verkeersknooppunt, maar is nu een echte bedrijvenstad en het gebied is sterk verstedelijkt. In het centrum valt de Sint-Petrusbasiliek op, een gotische kerk die in het centrum staat en er is ook een kasteel in de stad, het Kasteel Stapelen. Dit oorspronkelijk middeleeuwse gebouw is in het begin van de vorige eeuw helemaal gerestaureerd in de voor die tijd typische Jugendstil stijl. Buiten de kom van Boxtel is wel mooie natuur bewaard gebleven, met verschillende landgoederen aan de noordzijde en in het westen het natuurmonument Kampina, een naaldbos met in het midden een uitgestrekt heideveld, waar twee beekjes stromen met idyllische en verrassend ongerepte dalen. Hier leven tallzoe soorten libellen en er groeien bijzonder planten, zoals de lavendelheide en de heerlijk geurende kamperfoelie.

Eindeloze mogelijkheden

Middenin dit natuurschoon ligt privé Spa Maroah, een bijzonder compleet ingerichte privé-sauna die tot de beste van Nederland behoort. De faciliteiten zijn zeer luxueus en weelderig en de ruimte is modern ingericht met landelijke details, wat voor een unieke sfeer zorgt. Naast de Finse sauna heb je hier de beschikking over een infrarood-sauna, een groot stoombad, een stortdouche, een regendouche , een zonnebank en een jacuzzi onder de romantische veranda in de goed afgeschermde en fraaie tuin. Er is een ruime lounge met een open haard, zithoekjes en een relax-sofa, waar je eigen muziek kunt beluisteren. Discretie is verzekerd, want je hebt ook een eigen ingang en je kunt gratis en ongezien parkeren. 

Arrangementen

De sauna is geschikt voor twee tot zes mensen, dus je kunt er heel romantisch met zijn tweeën naar toe, maar er is ook ruimte genoeg voor een besloten feestje. Je kunt zelfs een verjaardagsarrangement boeken, compleet met versiering en gebak. Andere leuke arrangementen zijn het VIP-arrangement, met prosecco, fruit en bonbons, het VIP Deluxe-arrangement, waarbij je ook nog eens wordt verwend met een driegangendiner en het arrangement Love You, wat één en al romantiek is met champagne, fruit, bonbons en een enorme bos rode rozen. Dit is dus dé plek om je partner ten huwelijk te vragen!