Geniet van rust!

In Flevoland vind je verschillende privé-sauna’s in Almere. Voor meer opties kun je eens verder kijken in bijvoorbeeld Noord-Holland, Gelderland of Overijssel. Dat is redelijk goed te doen, want er liggen drie privé-sauna’s in de omliggende provincies op minder dan vijftig kilometer afstand van Lelystad en daar komt nog bij dat je vaak kunt overnachten, dus je kunt het ook laat maken en een feestje bouwen, zonder dat je in het holst van de nacht nog naar huis moet rijden. Ben je bereid om nog verder te rijden? Bekijk dan alle privé sauna’s in Nederland!

Kijk naar de mogelijkheden!

Sommige privé-sauna’s zijn voor maximaal twee personen, dus heel geschikt als je er even uit wilt met je partner, een romantisch rendez-vous wilt hebben of je trouwdag vieren. Andere laten ook grotere gezelschappen toe, wat leuk is als je je verjaardag op een bijzondere manier wilt vieren, om een apart vrijgezellenfeest te geven, een babyshower met je vriendinnen te houden of als je met het hele gezin op stap wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hier volgt een overzichtje van de dichtstbijzijnde privé-sauna’s in Flevoland: Deze liggen in Ermelo,  Zuidveen, Zaandam en in Amsterdam. Het is even een ritje, maar dan heb je ook wat!

2019-09-05T10:43:33+02:00

Du Sahara [Amsterdam]

Deze privé-sauna is de grootste in heel Nederland en biedt dé wellness sensatie van Noord-Holland. Du Sahara zorgt voor de perfecte combinatie van sfeer, faciliteiten en ambiance. Dit is wat je noemt een topper! Lees meer!

2019-09-04T12:06:02+02:00

Bada [Haarlem]

Deze sauna in het hartje van Haarlem bestaat uit drie units en je kunt er per unit met twee personen terecht, tot maximaal vijf uur. Let op, je kunt er niet overnachten.en ook geen feesten geven! Dit is meer iets voor een romantisch rendez-vous. Bekijk gauw de mogelijkheden!

2019-09-05T10:52:50+02:00

Zaandam

Ontstaan Zaandam is een middelgrote stad met bijna 80.000 [...]

2019-09-04T12:08:11+02:00

Luxury Wellness Suite [Alkmaar]

Deze plek is perfect voor een romantisch rendez-vous, met een speciale suite, een fles wijn en een groot hemelbed, waar je ook kunt blijven slapen. Je kunt er met maximaal twee personen terecht, dus je verjaardag vieren zit er hier niet in, maar het is wel een en al intimiteit. Lees meer!

2019-09-05T10:11:49+02:00

Yurtlife Wellness Center [Zaandam]

Deze sauna staat bekend om de relaxte sfeer en de gastvrijheid en is een authentieke privé-sauna, met veel luxe faciliteiten en plaats voor maximaal zes personen. Hij is goed bereikbaar, op loopafstand van het station, en je kunt er ook blijven slapen als je er een weekendje van wilt maken. Lees meer!

De Haspel in Ermelo, Gelderland

Om te beginnen de meest dichtstbijzijnde privé-sauna in Ermelo, op dertig kilometer afstand van Lelystad. Ermelo is een plaats met zo’n 25.000 inwoners middenin de Veluwse natuur. Dus de ideale plek als je even weg wilt uit de drukte en de hectiek van de stad. Dit gebied is al vierduizend jaar bewoond en de plaats is gesticht door de Romeinen, enkele eeuwen voor Christus. De Veluwe is een nationaal park, wat heel veel natuurliefhebbers uit het hele land aantrekt voor een weekendje of een vakantie. Er is ook een beroemd museum, het Kruller-Müller Museum, wat vooral moderne en hedendaagse kunst in de collectie heeft en boeiende exposities houdt.

De natuur is hier prachtig, met donkere dennenbossen, paars gekleurde heidevelden, zandverstuivingen en uitgestrekte weides met houtwallen. In de buurt van Ermelo liggen ook nog twee landgoederen die je kunt bezichtigen, namelijk Kasteel Starverden uit 1298 en Landgoed oud Groevenbeek uit 1900, wat geheel in Jugendstil-stijl is gebouwd. Verder zit je hier heel dichtbij het charmante badplaatsje Harderwijk en het strand Noord aan het IJsselmeer.
Lees hier meer over De Haspel!

Spa 1001 in Amsterdam, Noord-Holland

Ietsje verder weg in de grote stad, op veertig kilometer afstand van Lelystad, ligt deze bijzondere privé-sauna met zijn romantische naam, die je aan het boek “1001 Nachten” doet denken. De sauna ligt westelijk van het centrum in de wijk Nieuw-West. De door natuur omgeven uitgestrekte Sloterplas bevindt zich op zeer korte afstand.

Je zit hier ongeveer dertig minuten rijden van het Centraal Station. Verder zit je maar twintig minuten verwijderd van het uitgaanscentrum het Leidseplein en het Vondelpark. Op en rond het Leidseplein vind je talloze café’s, terrassen, nachtclubs, hotels, restaurantjes in alle smaken en luxe boetieks en winkels. Ook heb je natuurlijk de Stadsschouwburg, diverse grote bioscopen en de populaire poppodia De Melkweg en Paradiso. Het klassieke Vondelpark, wat omringd wordt door luxe villa’s uit vroeger tijden,  is een begrip binnen en buiten Nederland, met in de zomer veel live concerten, van klassiek tot hiphop en muziektheater. Ook het prachtig vormgegeven film-café Vertigo en het terras van het oude Theehuis zijn al decennia lang publiekstrekkers en je komt hier veel toeristen en dagjesmensen tegen.
Lees hier meer over Spa 1001!

Helaas, maar wees niet getreurd!

Kortom, een privé-sauna is niet om de hoek als je in Flevoland woont, maar als je er een reisje voor wilt maken, zijn er toch heel wat mogelijkheden. Of je nu de stad in wilt of liever van de natuur geniet, of een combinatie daarvan, er is vanuit Flevoland altijd een plek te vinden die bij je wensen past. Veel saunaplezier!