arrow_drop_up arrow_drop_down
Prive sauna Wellness Byonz

Byonz Wellness [Groningen]


Wellness Byonz ligt aan de rand van de Groningse hoofdstad, net ten oosten ervan en op steenworp afstand van de Grote markt. Deze veelzijdige sauna is 24 uur per dag, zeven dagen in de week open en biedt plaats voor twee tot tien personen. Je kunt er ook overnachten en als je het laat hebt gemaakt, hoef je pas om 11.30 uur uit te checken. Je kunt dus lekker uitslapen en dat lukt wel met een paar rondjes sauna achter de rug! Het complex is gelegen tussen de weidevelden aan de ringweg van Groningen, ongeveer twintig minuten rijden vanaf het centrum en het station. Welness Byonz is echter wel goed bereikbaar met zowel de auto als het OV.  Bovendien kun je gratis voor de deur parkeren. Je hebt een eigen ingang, dus het is super-discreet en niemand hoeft hier te weten wat en met wie je in je vrije tijd allemaal doet. Je kunt ook lekker de stad in tijdens je verblijf, want Groningen heeft veel te bieden aan cultuur, lekker eten en het uitgaansleven.

De rijke natuur hier is ook niet mis, want dit is een van de oudste cultuurlandschappen in Europa en in het noordoosten van de stad, op nog geen tien minuten rijden vanaf de sauna bevindt zich een natuurmonument, De Kardinge. Hier zie je niet alleen uitgestrekte polders en grasland, maar ook kwelders, meren en bossen. In de lente bloeien de bermen en weiden in alle kleuren van de regenboog en hoor je de vele zangvogels fluiten. Je kunt hier zelfs zomaar een ree uit het bos zien komen!


Byonz Wellness bevindt zich hier

Het is een aanrader!

Kortom, een verblijf in privé-sauna Byonz biedt je het beste van alles, of het nu natuur is, cultuur of uitgaan, hier heb je alles onder handbereik, en dan biedt de sauna ook nog een hoge kwaliteit en kwantiteit wellness, die je niet overal vindt. Dit is echt een van de toppers in Nederland, met een Finse sauna, een infrarood-sauna, een bubbelbad met steengoede audio, een stoombad, een hamam, een dompelbad, een stortdouche, een dubbele regendouche, een lounge en buiten in de grote tuin een jacuzzi, een terras met open haard, een relaxruimte en een zelfs een groot zwembad!

Als je blijft overnachten, slaap je als een roos op de Kingsize bedden op de bovenverdieping, waar de riante, luxe slaapkamers zijn en je krijgt ‘s ochtends een uitgebreid ontbijt geserveerd. Daarbij  is er een goed voorziene minibar met sappen, fris en alcoholische versnaperingen en handdoeken en badjassen liggen voor je klaar. Zelfs het scrubzout is gratis!


De geschiedenis van Groningen

Het gebied rond Groningen is al meer dan vierduizend jaar bewoond, maar de eerste bron die de plaats heeft genoemd, is uit het jaar 1040. Groningen is een oude Hanzestad, maar heeft nooit stadsrechten gekregen, dus officieel is het nog steeds een dorp, terwijl er 200.000 mensen wonen! Het historische centrum heeft de Tweede Wereldoorlog niet overleefd, behalve de Grote Markt, die nog steeds het middelpunt van de stad vormt, en de vele hofjes die in de zeventiende eeuw zijn gebouwd.

Wat is er nog meer in Groningen?

De plaats kreeg in 1614 een universiteit en anno nu wonen er 60.000 studenten, waardoor de stad een levendig uitgaanscircuit heeft. De economie van Groningen is zeer gevarieerd en draait voornamelijk om (klein)handel en allerlei vormen van industrie en verder is de stad het regionale centrum voor wetenschap, cultuur, politiek en dienstverlening. Het Groninger Museum voor beeldende kunst staat bekend als een van de meest vernieuwende in Nederland en naast de Stadsschouwburg zijn er nog zeven theaters. Aan bioscopen en filmhuizen is ook geen gebrek en in het centrum is het heerlijk winkelen, of je nu naar de markt wilt, leuke, aparte boetiekjes zoekt of van de grote merken en ketens houdt.

Bekijk de kamers van Prive sauna Byonz Wellness

De goede service

Verder word je hier bijzonder gastvrij verwelkomd met een rondleiding door de hartelijke gastvrouw, die alles precies uitlegt en aan wie je al je vragen kunt stellen. Natuurlijk is er ook een Love Arrangement voor twee, met speciale decoratie, kaarsjes en een extra luxe ontbijt en je kunt ook een Fingerfood Arrangement boeken.


Dineren in de stad

Het enige wat hier ontbreekt is een diner, maar dat is niet zo moeilijk te vinden in het centrum, waar je in tien minuten naartoe rijdt en waar werkelijk alle keukens beschikbaar zijn, van een hamburger tot een sterrenrestaurant en van alle mogelijke nationaliteiten. Ook voor een feest, een vrijgezellennacht of een verjaardag is ruimte genoeg, maar daar zijn geen speciale arrangementen voor, je bent gewoon welkom. Dit is echt wat je noemt een wellness-paradijs en je kunt er wel een week blijven zonder je te vervelen, want er is genoeg te doen naast heerlijk chillen in de fantastische luxe en complete faciliteiten. Deze privé-sauna is wel een reisje waard!


Het nachtleven

Verder is er een bloeiend nachtleven met bijna tweehonderd  kroegen, waar vaak ook livemuziek wordt gespeeld. Groningen heeft de grootste underground-scene in Nederland en er zijn talloze lokale bands in alle genres die je maar kunt bedenken. Verder zijn er meer dan dertig nachtclubs en discotheken, talloze grote en kleine restaurants en is de Grote Markt in de zomer bijna één groot terras.


Adresgegevens Byonz Wellness

Prive sauna Byonz Wellness

Engelberterweg 91A, 9723 EL Groningen

Groningen , Nederland

Gratis naar deze sauna?

Doe mee aan onze maandelijkse acties. Deze maand win je een gratis saunabezoek voor 2 personen naar keuze uit meer dan 100+ privé sauna's op onze website!