Project Description

Spa Suprême ligt middenin een zeer besloten wellnesstuin in Limburg. Je wordt hier met de lokale gastvrijheid en hartelijkheid ontvangen, inclusief een drankje van het huis en een rondleiding met alle uitleg die je maar wilt hebben. De faciliteiten zijn hier zeer compleet, met bijvoorbeeld een Finse opgietsauna en  een stoombad met eucalyptus-aroma. Daarnaast bevat Spa Suprême nog ook een dompelbad, een jacuzzi in de tuin en een verwarmde whirlpool voor zes personen. Ook is er een stortdouche, een regendouche, een rookgelegenheid, een lounge met een Kingsize bed en open haard.  Als kers op de taart is er een heerlijk zonnige veranda met uitzicht op de tuin en zelfs een zwembad! Behalve de jacuzzi vind je in de tuin van Spa Suprême ook een romantisch slaaphuisje en verder is het hele complex voorzien van vloerverwarming. Badjassen en handdoeken liggen gratis voor je klaar; het enige wat je zelf mee moet brengen zijn slippers. Er is een flatscreen en een goede audio met Bluetooth, zodat je je eigen muziek kan draaien.

Extra’s van Spa Suprême

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Spa Suprême een heleboel arrangementen en extra’s. Het romantische Love-arrangement is bijzonder goed verzorgd.  Dit bevat niet alleen kaarslicht en rozenblaadjes, maar ook ballonnen, bonbons en petit-fours. Er is ook een arrangement voor verjaardagen, alweer met passende decoratie en lekkernijen. Verder kun je een ontbijt bijboeken, een portie snacks en bitterballen, een tapasschotel, ijscoupes en een fles wijn.

Oirschot

Oirsbeek is een rustig dorpje met bijna 4000 inwoners, wat in een droogdal op zeven kilometer ten zuiden van Sittard ligt. Dit oude kerkdorp ligt in een heuvelgebied met steile hellingen en heeft als hoogste punt de Beukenberg. Die steekt 115 meter de lucht in en vandaar heb je een prachtig uitzicht op de omliggende monumentale boerderijen. Hier tussen de bomen verscholen ligt privé-sauna Spa Suprême, waar je met twee tot acht personen terecht kunt en ook kunt overnachten. Ideaal dus voor een stedentripje of een weekendje weg met een tikkeltje wellness. De sauna is zeer discreet en heeft een electrische poort, zodat niemand je kan storen en je je auto veilig en ongezien kunt parkeren.